لازانیا با طعم همراه

سلام دوستان عزیز. همونطور که وعده داده بودم امروز با دستور پخت لازانیا در خدمتتون هستیم. جو گرفته منو الانزبان. طی دو هفته گذشته دوبار لازانیا پختم که یکی از یکی خوشمزه تر شد. کلی هم شاهد دارم البته.  برای اینکار ابتدا قارچ (فراوان) و یک عدد فلفل دلمه ای رو خرد کرده و یه هویج هم رنده کردم و ریختم توی ماهیتابه و گذاشتم کمی آبش بخار بشه. بعد با کمی روغن زیتون تفتش دادم. محتوای ماهیتابه رو خالی کردم کنار و حالا نوبت به پخت گوشت رسید. ابتدا یه پیاز متوسط رو خرد کرده و در ماهیتابه ریختم و تفت دادم. پیاز ها که کمی طلائی شد گوشت رو بهش اضافه کردم. و گذاشتم این مخلوط خوب از خودش آب و روغن پخش کنه. در این وقت نمک و فلفل رو اضافه کرده و بعد از مدتی هم دوقاشق خیلی بزرگ رب گوجه فرنگی اضافه کردم. در این زمان وقت اون رسیده که از فرمول جادویی سرآشپز استفاده کنیم. برای این کار نصف استکان سرکه سیب رو به مخلوط در حال پختن اضافه میکنیم. سرکه تا حدود زیادی بخار میشه ولی بوی ترش و نافذش رو میده به گوشت. مخلوط رو هم بزنید تا بوی مطبوعی ازش بلند شه. گوشت رو بچشید وقتی احساس کردید داره دیگه میپزه مخلوط قبلی (فلفل قارچ هویج) رو بهش اضافه کنید. هم بزنید. و در آخر هم یه استکان آب جوش بهش اضافه کنید و بذارید روی شعله کوچک آروم جا بیوفته.
بطور همزمان میتونید از ده دقیقه قبل آب جوش بیارید و ورقه های لازانیا رو توش بندازید. بعد از ده دقیقه ورقه ها رو خارج کنید و روی یه پارچه تمیز یا دستمال آشپزخونه(ورندارید دستمال کاغذی پهن کنیدا) پهن کنید تا رطوبتش گرفته بشه. حالا ته ظرفمون رو کمی چرب میکنیم. بعد لایه لایه ورقه ها رو میچینیم و بینش رو با مخلوطمون و همینطور پنیر رنده شده پرمیکنیم. شما میتونید سس سفید و قرمز و اینها هم اضافه کنید. من چون سس سفید نمی خورم اضافه نکردم. دست آخر روی ورقه آخر رو هم با پنیر بپوشونید و یه فویل هم بکشید روش و رویش چندتا سوراخ ایجاد کنید. و اون رو داخل فر که قبلا با حرارت 180درجه گرم کردید قرار بدید و بذارید 45 دقیقه حال بیاد. بعد بردارید و روش سس کچاپ بزنید و حالشو ببرید در کنار عزیزان. کوچه رو هم دعا کنید.


پ ن1: این بار مهمون خیلی عزیزی داشتم که علیرغم مشکلات فراوان تشریف آورد و در امر خطیر میل کردن لازانیا همراهیم کرد و دعوت بنده رو لبیک گفت. و کلی از طعم غذام هم تعریف کرد.قلب
پ ن2: گوشت چرخ کرده آماده نخرید. همیشه بگید جلوی خودتون چرخ کنه.
پ ن3: بعضی وقتها که اون واقعیتهای تلخ یادم میوفته و به مغزم هجوم میاره حتی آشپزی هم افاقه نمیکنه و می خوام از فرط خشم و ناراحتی دیوارها رو با مشت خورد کنم.این وقتا با من کل نکنید چون قاطی میکنمعصبانی
پ ن4: چندهفته است دارم کلاس فرانسه میرم متد Alter ego متد جالب و خوبیه که بسیار تو ایران به روزه برخلاف سایر متدهای موجود.

/ 28 نظر / 14 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نگاه

سلام، چه جالب!!!!! وقت کنم باز امتحان می کنم. خوشالم طعم همراه بودن سر غذای خودت رو چشیدی[تایید]

سلام ... و بلاخره لازانیا ...[لبخند]

برای دخترم

of ...بلاخره انتظار به سر رسید ... راستش منم تو این هفته دوبارر لازانیا درست کردم ... یه بار خونه خودمون و یه بارم خونه خواهرم و لازانیای من هم دفعه دوم خوشمزه تر از دفعه اول شد ... اما خب لازانیای من یکم فرق داشت با لازنیایی که شما ردست کردید و یه سری چیزا کم داشت ..مثلا هویج و فلفل دلمه نریختم ...باید اینبار اینجوری امتحان کنم ببینم چی میشه ... راستی از ژنیر رنده شده استفاده کردید ؟ من ژنیر ورقه گذاشتم .. کدومش بهتره به نظرتون ؟

الی...

کوچه اخر سر قبل سلفون با انگشت کمی اب بپاش روی لازانیا تا بخار کنه و خوب نرم بمونه. میتونی مدل پیچ پیچی هم درست کنی که ورقه ای باید از لازانیا استفاده کنی.. با اسفناج هم خوشمزه میشه.. من خودم چندتا وبلاگه میرم استفاده میکنم تصویریه و خوب. ما چون شنیدیم حرفای شمارو باید طلا گرفت اومدیم ببینیم چجوریاس.. (یک خانم کنجکاو).

الی...

یادم رفت بنویسم اگه ابکش کنی و با اب سرد بشوریشون و بذاری سرد شه نیاز به دستمال نیس..

الی...

کوچه از تصویر لازانیات حدس زدم کمی خشکه. برای همین گفتم اب بپاش و اینکه سلفون رو خوب چفت کن تا بخار اب بیرون نره. انشالله دفعه بعد لایه رویی لازانیات چروک نشه.. وگرنه افاضه فضلتو ادامه بده...

الی...

حرکات شمشیر در هوا (یک خانم انتقادنپذیر)..

آسی

سلام آقای کوچه سس سفید لازانیا منظور سس مایونز نیست شیر-آرد - و کره است که البته خواهر من هم بارها سر همین موضوع که خیلی چاق کننده است با من جنگیده اما لازانیا بدون سس بشامل میشه ماکارونی با پنیر[خجالت]البته که لازانیای شما هم خیلی خوشگله و 100 البته خوشمزه هم بوده

آسی

راستی دوست گرامی اگه دوست داشتی منم تو لینک دوستات بزار مرسی.

الی...

این کامنته مال متن بورک با طعم روخ بود من اشتباهی اینجا نوشتم.. (حواسم پرت بود) ولی الان بهت بگم بورک نه بوراک..